Intro Vindt hier de meest gestelde vragen of stel uw vraag. Support

Onze Support

ALGEMENE VRAGEN

Web Hosting

Wij hebben diverse pakketten, voor elk wat wils.

U kunt onze pakketten bekijken via onze vergelijk pagina

Ja zeker, u kunt het beste eerst controleren of uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is via onze domein check pagina

Nadat uw bestelling is verwerkt ontvangt u de login gegevens voor uw Plesk Control Panel. U kunt inloggen op: https://<uwdomein>:8443

Dat is zeker mogelijk. u dient hiervoor uw nameservers te wijzigen. Voor meer hulp of informatie kunt u contact opnemen met onze support afdeling, door onderstaand formulier in te vullen.

Wanneer u problemen met uw website ondervindt, kunnen wij u hierbij helpen. Neem hiervoor contact op met onze support afdeling via onderstaand formulier.

Ja, in uw plesk control panel kunt u de PHP instellingen wijzigen zoals u wenst.

Web Design

Dit is helemaal aan u. Wij kunnen voor u een simpele enkele pagina verzorgen tot een volledige website met webshop. De keuze is dus aan u, en wij denken graag met u mee. Informeer naar de mogelijkheden of vraag HIER een offerte aan.

U als klant bent altijd de volledige eigenaar van uw website. Uiteraard assisteren wij u graag bij uw wensen of problemen. De meeste websites wordenontworpen en opgezet in WordPress, en zijn hierdoor eenvoudig te verhuizen.

Dat is uiteraard per website verschillend, en is dit afhankelijk van hoe snel de benodigde teksten en/of beeldmaterialen worden aangeleverd. Gemiddeld is een website binnen enkele weken volledig online. Uiteraard ontwikkelen wij de website eerst op een “verborgen” domein, zodat uw klanten niet een half afgemaakte website te zien krijgen. Maar pas live gaat als de website volledig klaar is voor het publiek.

Als wij een website voor u maken, zorgen wij ervoor dat deze volledig mobiel geoptimaliseerd is, zodat deze zo goed mogelijk wordt getoond op diverse apparaten. Wij noemen dit “volledig responsive”

Heeft u een andere vraag?

STEL EEN VRAAG

30 Dagen niet goed geld terug garantie

Wij bieden u 30 dagen niet goed geld terug garantie op uw hosting pakket. Niet tevreden ontvangt u uw geld terug.

Gemakkelijk toegang tot uw beveiligings tools

Al onze hostingpakketten hebben een uniek en eenvoudig te gebruiken configuratiescherm, met snelle toegang tot al uw beveiligingstools